vineri, 23 aprilie 2010

Mulţumiri

Le multumesc elevilor mei, clasa a IX - a N, pentru modul in care m-au sprijinit in realizarea activitatii de azi (pentru munca fizica, dar si pentru cartile donate! Sper ca cei mici sa le citeasca cu multa placere). Celor din X - E, care s-au implicat in realizarea, aplicarea, interpretarea si prezentarea cercetarii vizand lectura, le multumesc, precum si elevilor care s-au ocupat de prezentare si de partea tehnica.
De asemenea, ii multumesc domnului profesor Cotutiu, care a avut initiativa de a ne oferi valoroase carti pentru premiere, facand astfel demersul nostru mai placut si argumentarile elevilor mai motivante. Multumesc in numele copiilor care le vor citi!
Nu in ultimul rand, le multumesc si colegilor care au acceptat sa ne ajute in jurizarea concursului, precum si domnilor directori pentru participare si suport!

Imagini




Imagini din cadrul schimbului de carte











Schimbul de carte!



Cu multumiri speciale elevilor clasei a V - a, care s-au implicat enorm in acest proiect, dar si celor mai inimosi dintre cerchisti, care au popularizat activitatea si au contribuit la buna ei desfasurare! Felicitari, dragii mei! Daca v-a placut, o sa mai facem...

Juriul concursului

Studiul de caz - Lectura in viata ta

Expozitia din Sala de lectura

Pledoarie pentru lectura

Ziua lecturii